Dispositivos e acessórios
Zucchini and Bacon Risotto
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1292 mg
Proteína
10 g
Energia
2284 kJ /
546 kcal
Gordura
36 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Nenhuma avaliação
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Strawberry Caipiroska
10min
Grisons Barley Soup
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Lemon Risotto
30min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Loaded Potato Soup
30min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min