
Dispositivos e acessórios
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water divided955 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season1 pinch
-
cilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)450 g
Nutrição por 1 portion
Energia
990.2 kcal /
4143 kJ
Proteína
33.8 g
Gordura
66.3 g
Hidratos de carbono
67.9 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
33.9 g
Sódio
679.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Must Have Accessories - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá