Dispositivos e acessórios
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Filling
-
turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
red capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
smoked paprika1 tsp
-
tomato paste40 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
plain flour to dust
-
egg lightly beaten to glaze1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
537.2 mg
Proteína
23.1 g
Energia
2493 kJ /
595.9 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
71.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed Berries Pavlova Stack
Nenhuma avaliação
Tropical mocktail
10min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1h
Black tahini banana bread
1h 20min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Lemon Curd
20min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Banana Cream Pie
4h 15min
Coppa del Nonno
5min
Tuna avocado bowl
45min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Health by chocolate torte (Skinnymixers)
45min