Versões compatíveis
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g red onions, thinly sliced
- 5 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 1 orange, freshly squeezed juice only
- 2 limes, freshly squeezed juice only
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp cloves
- 1 tsp whole allspice berries
- 3 garlic cloves
-
2
tsp sweet paprika
ou 2 tsp achiote paste -
½
tsp chilli powder
ou ½ tsp chipotle chilli powder - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 sea bass, whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 tomato (approx. 70 g), cut in wedges
- 200 g long grain rice
- 50 g tinned sweetcorn
- 50 g onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 avocado, thinly sliced (approx. 3 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2397 kJ / 573 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 61 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 2207 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2u. 45min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30 min
Spanish Brunch
1h 15min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Seafood Stew with Rice
30min