Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice

Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice

3.7 3 avaliações
Preparação 30min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • red onions thinly sliced
    100 g
  • salt plus extra to taste
    5 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 tsp
  • fresh jalapeño chilli deseeded if desired, thinly sliced
    1
  • orange freshly squeezed juice only
    1
  • limes freshly squeezed juice only
    2
  • cumin seeds
    1 tsp
  • cloves
    1 tsp
  • whole allspice berries
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • sweet paprika
    2 tsp
    2 tsp achiote paste
  • chilli powder
    ½ tsp
    ½ tsp chipotle chilli powder
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • sea bass whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
    2
  • tomato (approx. 70 g), cut in wedges
    1
  • long grain rice
    200 g
  • tinned sweetcorn
    50 g
  • onion quartered
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    1000 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • avocado thinly sliced (approx. 3 mm)
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 573 kcal / 2397 kJ
Proteína 44 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 61 g
Fibra 8.4 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 2207 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...