Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1323 kJ / 317 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 832 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1hod. 5min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1sa
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min