Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1323 kJ / 317 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 832 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Prawn Chow Mein
45 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Sicilian Prawn Salad
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min