Dispositivos e acessórios
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
Preparação 30min
Total 3h
12 pieces
Ingredientes
Starter Dough
-
whole milk2 ½ oz
-
active dry yeast (1 package)2 ¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour4 ½ oz
-
warm water to cover dough
Dough
-
sugar4 oz
-
lemon organic, zest only, no white pith1
-
orange organic, zest only, no white pith1
-
whole milk2 oz
-
unsalted butter room temperature2 ½ oz
-
large eggs2
-
active dry yeast (2 packages)4 tsp
-
orange flower water (see Variation)1 oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 pinch
Forming and Decorating
-
large egg whisked1
-
candied fruit, mixed to taste4 - 5 oz
-
sliced almonds1 oz
-
sugar (moistened with a few drops water)1 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
53.3 mg
Proteína
9.9 g
Energia
1493.8 kJ /
357 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Marble Cake
2h 10min
Lemon Bundt Cake
2h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Bourbon Ginger Fizz
5min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Meringue Ghosts
12h 25min
Floating Islands
40min
Chocolate Mousse
3h 20min
Flan Pudding
3h
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min