Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
ou 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nutrição
- por 1 borcan
- Energia
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.5 g
- Gordura
- 1.6 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 1577.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Carne tocată
35min
Înghețată de ciocolată albă
10h 20min
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 min
Paste Orzo cu lămâie
40 Min
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Piept de vită sous-vide
Nenhuma avaliação
Miel mediteraneean gătit lent
6h 45min
Ardei în sos dulce-acrișor
30 min
Fasole boabe gătită lent
14 Std. 40 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 min
Spaghetti cu ton
40 Min