Kyllinge- og blomkålssuppe

Kyllinge- og blomkålssuppe

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 40min
4 portioner

Ingredientes

  • persille, frisk
    4 kviste
  • skalotteløg halveret
    2
  • fed hvidløg
    1
  • selleristilk skåret i mindre stykker
    30 g
  • ingefær skrællet og skåret i mindre stykker
    20 g
  • olivenolie
    40 g
  • blomkålsbuketter
    500 g
  • gulerødder skåret i skiver 0,5 cm
    150 g
  • vand
    600 g
  • grøntsagsbouillon
    1 spsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • gurkemeje, stødt
    2 tsk
  • kyllingebryst, uden skind og ben skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    500 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 4 portioner

Sódio 550.7 mg
Proteína 127.8 g
Energia 5317 kJ / 1270.8 kcal
Gordura 55.4 g
Fibra 20.4 g
Gordura saturada 9.2 g
Hidratos de carbono 69 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo