Aubergine cream soup
TM31 TM5 TM6

Aubergine cream soup

(Nenhuma avaliação)

Ingredientes

  • 60 g skalotteløg, halveret
  • 500 g auberginer, skåret i mindre stykker
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • 50 g olivenolie plus ekstra til støvregn
  • 2 teske med top grøntsagsbouillon
    ou 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 800 g vand
  • ¼ - ½ tsk salt
  • 2 - 3 knivspidser cayennepeber, stødt
  • 10 g limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn
  • 80 g hirse
  • 200 g fløde plus ekstra til støvregn
  • koriander, frisk, hakket, til pynt
  • baguette, til serveringen

Nutrição
por 1 portion
Energia
1687 kJ / 403 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
27 g
Gordura
32 g
Gordura saturada
13 g
Fibra
6 g
Sódio
251 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas