Dispositivos e acessórios
Mørbrad fyldt med dadler
Preparação 10min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
-
svinemørbrad i ét stykke (se tip)450 - 500 g
-
dadler uden sten80 - 100 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
skalotteløg skåret i halve180 g
-
smør skåret i mindre stykker40 g
-
rødvin (Marsala, Porto)80 g
-
vand200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portioner
Sódio
1453 mg
Proteína
110 g
Energia
5711.2 kJ /
1365 kcal
Gordura
50 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
27 g
Hidratos de carbono
108 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vinter
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chiang Mai nudler
25min
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Nenhuma avaliação