
Dispositivos e acessórios
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Preparação 15min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
Nuoc cham dressing
-
fed hvidløg2
-
bird’s-eye chili, frisk skåret i skiver1
-
limesaft2 spsk
-
vand120 g
-
fiskesauce50 g
-
riseddike50 g
-
palmesukker, alle typer40 g
Kylling og ris
-
ris, jasmin250 g
-
vand plus ekstra efter behov1200 g
-
hønsebouillon (se tips)2 spsk
-
ingefær skrællet og skåret i tynde skiver40 g
-
soyasauce2 spsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
kyllingebryst, uden skind (ca. 700 g), i kvarte4
-
forårsløg skåret i tynde skiver3
-
mynteblade, friske (ca. 2 kviste)20
-
agurk skåret i tynde skiver100 g
Nutrição por 1 portion
Sódio
3304 mg
Proteína
46 g
Energia
2161 kJ /
515 kcal
Gordura
7 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Smagen af Vietnam
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
45min
45min
50min
Nenhuma avaliação
1h
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
50min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação