Dispositivos e acessórios
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
baker's flour450 g
-
warm water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
cumin seeds¾ - 1 tsp
-
sea salt1 tsp
Filling
-
lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen250 g
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground allspice½ - 1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
onion cut into quarters250 g
-
garlic clove1
-
green capsicum cut into pieces75 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato paste50 - 75 g
-
red onion cut into thin slices, to garnish1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
681 mg
Proteína
17.7 g
Energia
2145.7 kJ /
512.8 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
63.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Roti (for two)
25min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Rava payasam
50min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Karachi halwa
3h
Gulab jamun (Jumbo)
1h 30min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2h 15min
Gulab jamuns
2h 50min
Rava payasam
50min