Dispositivos e acessórios
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
baker's flour450 g
-
warm water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
cumin seeds¾ - 1 tsp
-
sea salt1 tsp
Filling
-
lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen250 g
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground allspice½ - 1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
onion cut into quarters250 g
-
garlic clove1
-
green capsicum cut into pieces75 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato paste50 - 75 g
-
red onion cut into thin slices, to garnish1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
681 mg
Proteína
17.7 g
Energia
2145.7 kJ /
512.8 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
63.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Garlic dip (toum)
15min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Falafel
1h 25min
Spiced lamb flatbread
2h
Toum
15min