
Versões compatíveis
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Manti dough
- 250 g baker's flour plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 462.4 kcal / 1942.1 kJ
- Proteína
- 22.1 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 52.3 g
- Fibra
- 5.2 g
- Gordura saturada
- 6.8 g
- Sódio
- 1519.9 mg
Receitas alternativas
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Prawn and saffron arancini
25h
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Barbecue Hollandaise
20min
Piri-piri sauce
10min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Eggplant rotolo
1h 40min
Grilled eggplant dip
2h
Layered lamb curry
1h