Dispositivos e acessórios
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Preparação 30min
Total 26h 30min
16 pieces
Ingredientes
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
120.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1h 35min
Brandy snaps
30min
Mealie bread
55min
Caramel sauce
1h 30min
Ube ice cream
12h 10min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Ham and cheese canelé
49h
Almond toffees
1h 45min
Apple frangipane tart
1h 20min
Espresso caramel sauce
45min
Pistachio macarons
2h 30min