Dispositivos e acessórios
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Preparação 30min
Total 26h 30min
16 pieces
Ingredientes
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
120.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Jaffa muffin
40min
Triple chocolate muffins
20min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Liquid Caramel
Nenhuma avaliação
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2h 5min
Best ever carrot cake
1h 35min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Cheese and bacon rolls
2h
Melting moments with strawberry cream
45min