Dispositivos e acessórios
Cremet ærtesuppe
Preparação 10min
Total 40min
8 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i halve150 g
-
smør20 g
-
1000 g ærter, frostgrønne ærter, friske1000 g
-
vand600 g
-
1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l)hønsebouillon1 spsk
-
creme fraiche 38 % (se tip)200 g
-
sort peber, friskkværnet efter smag2 knivspidser
-
salt, fint efter smag½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
778 kJ /
187 kcal
Gordura
11 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sanselige supper
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Misosuppe med tofu
Nenhuma avaliação
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk pho
Nenhuma avaliação
Miso kyllinge suppe
Nenhuma avaliação
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Nenhuma avaliação