Dispositivos e acessórios
Halloweensalade met bloederige hummus
Preparação 30min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (opcional)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
397.7 mg
Proteína
4.3 g
Energia
659.4 kJ /
157.6 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
De wafels van de foor
3h
Geluksbal-raketspiezen
Nenhuma avaliação
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação