Dispositivos e acessórios
Halloweensalade met bloederige hummus
Preparação 30min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (opcional)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
397.7 mg
Proteína
4.3 g
Energia
659.4 kJ /
157.6 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Groentesandwiches
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Horror punch
20min
Halloween pompoentaart
4h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Caipirinha van mango
5min
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação