Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g water
- 300 g rode bieten, geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)
- 50 g wortelen, geschild, in plakjes (1 cm)
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 100 g selderstengels, in stukken (10 cm)
- 100 g wortelen, in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld
- 200 g komkommer, in plakjes (3 mm)
- 1 rode paprika, in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden
- 100 g verse champignons, in plakjes (5 mm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 200 g sla, de bladeren gescheiden
- 2 teentjes knoflook
- 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g blauwe bessen (opcional)
- 20 g citroensap
-
50
g tahin
ou 50 g witte sesamzaadjes, gepeld - 1 tl zout
- 50 g extra vergine olijfolie
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 659.4 kJ / 157.6 kcal
- Proteína
- 4.3 g
- Hidratos de carbono
- 14.7 g
- Gordura
- 10.3 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 397.7 mg
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