Kerstman macarons

Kerstman macarons

4.0 2 avaliações
Preparação 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks

Ingredientes

Amandel en poedersuiker
  • amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
    95 g
  • poedersuiker
    95 g
Om de mengbeker te reinigen
  • water
    300 g
  • azijn
    50 g
Italiaanse meringue
  • suiker
    75 g
  • water
    20 g
  • eiwitten op kamertemperatuur (65 g)
    2
  • voedingskleurstof in pasta, rood
    ¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
  • frambozen
    75 g
  • suiker
    2 el
  • witte chocolade in stukken
    150 g
  • roomkaas
    100 g
Afwerking
  • fondant (suikerpasta) wit
    20 g
  • fondant (suikerpasta) geel of goud
    20 g
  • eetbare inkt stift zwart
    1

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 stuk

Sódio 6.7 mg
Proteína 1 g
Energia 276 kJ / 66 kcal
Gordura 3.2 g
Fibra 0.4 g
Gordura saturada 1.3 g
Hidratos de carbono 8.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...