Dispositivos e acessórios
Kerstman macarons
Preparação 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingredientes
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Sódio
6.7 mg
Proteína
1 g
Energia
276 kJ /
66 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Crème pâtissière
15min
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Soezendeeg
2h
Meringue spoken
12h 25min
Snelle chocolade amandel fudge
Nenhuma avaliação
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação