Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 276 kJ / 66 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 8.3 g
- Gordura
- 3.2 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 6.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Meringue spoken
12h 25min
Vers pastadeeg
1 Std.
Vegan boter
Brak ocen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Paashaas macarons
Brak ocen
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Mini Fougasse
Brak ocen
Lemon curd
20 Min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Gezouten karamel toffees
1ωρ. 45 λεπτ.