![Kerstman macarons Kerstman macarons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1f7e47f1-a8fc-4252-a08a-ce0ecb05f2fc/Derivates/fdec5ccc-0caa-4acf-a7ec-ba8891b044ed.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 276 kJ / 66 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 8.3 g
- Gordura
- 3.2 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 6.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ovengebakken groentechips
Nenhuma avaliação
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Zwarte woud taart met amarena kersen
5sa
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Drie soorten melk cake
Nenhuma avaliação
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Glühwein
15 dk
Spookachtige snacks
1ωρ. 15 λεπτ.
Suikerpasta
Nenhuma avaliação
Mexicaanse tostadas met gehakt
1ωρ. 10 λεπτ.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.