Dispositivos e acessórios
Kerstman macarons
Preparação 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingredientes
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Sódio
6.7 mg
Proteína
1 g
Energia
276 kJ /
66 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Carnaval maskers
1h 45min
Koekjes met chocoladechips
50min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Hollandaisesaus
15min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Honingraat
1h 30min
Chocolade babka
3h
Marsepein halve maan koekjes
30min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Chocolade sneeuwballen
1h