Dispositivos e acessórios
IJskroon van meringue en frambozen
Preparação 10min
Total 4h 10min
8 porties
Ingredientes
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.5 g
Energia
1590 kJ /
380 kcal
Gordura
30.2 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
No ratings
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 h
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 h 15 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 h 35 min
Meringue spoken
12 h 25 min
Gezouten-Karamelijs
14 h
Pistache en amandel filo spiraal
No ratings
Chocolade-koffie-amandelen
50 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 h
Baba met rum
No ratings
Soubisesaus
No ratings