Dispositivos e acessórios
IJskroon van meringue en frambozen
Preparação 10min
Total 4h 10min
8 porties
Ingredientes
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.5 g
Energia
1590 kJ /
380 kcal
Gordura
30.2 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin passievrucht mojito
10min
Hollandaisesaus
15min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Gestoomde rijst
25min
Poedersuiker
5min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min