
Dispositivos e acessórios
Chicken with capsicum
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)100 g
-
vegetable oil40 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)500 g
-
capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)400 g
-
water plus an extra 2 tablespoons200 g
-
tomatoes cut into pieces200 g
-
hot paprika1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste (see Tips)20 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh basil leaves for garnishing
-
cooked rice to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
337 kcal /
1415.4 kJ
Proteína
26.5 g
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Sódio
976.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia