Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

5.0 4 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
2 porsiyon

Ingredientes

  • bal kabağı eti sert kabukları iyice
    soyulmuş, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
    100 g
  • patates parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
    120 g
  • pırasa boydan ikiye kesilimiş,
    dilimlenmiş (2 cm)
    30 g
  • balık fileto (dip balığı olmayan,
    derisiz, kılçıksız fileto mevsim
    balığı), parçalara bölünmüş
    (3-4 cm)
    50 g
  • su
    200 g
  • zeytinyağı
    ½ tatlı kaşığı

Dificuldade

fácil


Nutrição por 2 porsiyon

Energia 214 kcal / 894 kJ
Proteína 13.1 g
Gordura 6.8 g
Hidratos de carbono 25 g
Fibra 5.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...