Dispositivos e acessórios
Buharda pişmiş kabak
Preparação 10min
Total 35min
8 porsiyon
Ingredientes
-
su500 g
-
kabak dilimlenmiş (1 cm)600 - 800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
2 g
Energia
79 kJ /
19 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35h
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Buharda Pişmiş Bezelye
20min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Musakka
1h 10min
Yoğurt
19h 45min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Kısır
30min