Dispositivos e acessórios
Buharda pişmiş kabak
Preparação 10min
Total 35min
8 porsiyon
Ingredientes
-
su500 g
-
kabak dilimlenmiş (1 cm)600 - 800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
2 g
Energia
79 kJ /
19 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Buharda Pişmiş Bezelye
20min
Buharda pişmiş biber
25min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Nenhuma avaliação
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min