Dispositivos e acessórios
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Preparação 15h
Total 1h 20min
16 portions
Ingredientes
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
160 mg
Proteína
5.1 g
Energia
895.4 kJ /
214 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot cross buns
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seeded bread loaf
3h 20min
Easy everyday white bread
5h 35min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Five seed bread
1h 50min
Vegetarian sausage rolls
40min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Plant-based parmesan
5min
Wholemeal crumpets
1h 40min