Dispositivos e acessórios
Santa Maria Dry Rub
Preparação 5min
Total 5min
1 jar
Ingredientes
-
salt25 g
-
coffee beans10 g
-
granulated garlic10 g
-
dried oregano3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
whole cloves2
-
dark brown sugar25 g
-
onion powder2 tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ teaspoon
-
ground cinnamon¼ teaspoon
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
9713.1 mg
Proteína
4.5 g
Energia
879.9 kJ /
210.3 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
50.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonings and rubs
18 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Berry Liqueur
25min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Aussie spice rub
10min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Christmas bakewell slice
1h 20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Persian honeycomb bark
1h 30min