Versões compatíveis
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Proteína
- 57.8 g
- Hidratos de carbono
- 48.5 g
- Gordura
- 237.1 g
- Gordura saturada
- 67 g
- Fibra
- 25.1 g
- Sódio
- 7348.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Raw cauliflower tabouli
30min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Creamed spinach
15 Min