Dispositivos e acessórios
Rueben sandwich sauce
Preparação 5min
Total 5min
400 g
Ingredientes
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
2701.9 mg
Proteína
13 g
Energia
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Gordura
174.5 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
28.7 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Date and nut balls
20 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min