Dispositivos e acessórios
Rueben sandwich sauce
Preparação 5min
Total 5min
400 g
Ingredientes
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
2701.9 mg
Proteína
13 g
Energia
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Gordura
174.5 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
28.7 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Date and nut balls
20min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Classic beef burgers
1h
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Spicy tuna dip
5min
Char siu pork bao
2h 10min
Traditional sausage rolls
50min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min