Dispositivos e acessórios
Apple cider dressing
Preparação 5min
Total 5min
140 g
Ingredientes
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 140 g
Sódio
472.6 mg
Proteína
1.6 g
Energia
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Gordura
60.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dressings
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Chunky guacamole
10min
Chile con queso cob loaf
40min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Lime and ginger dressing
30min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Spicy tuna dip
5min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Pizza in Bianco
1h 20min