Dispositivos e acessórios
Gluten-free Sponge Cake
Preparação 15min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
78.3 mg
Proteína
5.7 g
Energia
882.4 kJ /
210.9 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
39.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 Min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 Std. 45 Min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.