Dispositivos e acessórios
Gluten-free Sponge Cake
Preparação 15min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
78.3 mg
Proteína
5.7 g
Energia
882.4 kJ /
210.9 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
39.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1h 45min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min