Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
2142 kJ /
512 kcal
Gordura
35 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
Full English Breakfast Popover
35min
Welsh 'Rabbits'
20min
Sugar icing
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Chocolate Chip Muffins
1h
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Caramel Toffees
2h
Star Pizza
1h 45min
Christmas Morning Sticky Buns
17h 50min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min