Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
2142 kJ /
512 kcal
Gordura
35 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Fudge Cake
1h
Ben's Chocolate Cookies
40min
Red Velvet Cake
1h 20min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Brownies
50min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Ombre Cake
2h 10min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Iced Ring Biscuits
1h 10min