Dispositivos e acessórios
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Preparação 40min
Total 4h
8 portions
Ingredientes
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley, fresh leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
1 lamb leg, bone in, (3.5 kg-4.5 kg)lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)1
Yoghurt Sauce
-
cilantro, fresh½ bunch
-
plain yoghurt340 g
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey60 g
Preserved Lemon Couscous
-
couscous395 g
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock510 g
-
dried cherries170 g
-
pine nuts60 g
-
cilantro, fresh plus extra to garnish½ bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
592 mg
Proteína
71 g
Energia
3301 kJ /
789 kcal
Gordura
25 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Pearl rice meatballs
Nenhuma avaliação
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Lemon grass beef salad
30min
White Chocolate Cheesecake Stuffed Strawberries
20min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Champagne lemon slush
10min