Dispositivos e acessórios
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Preparação 15min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Beer Can Burgers
-
onions cut into pieces115 g
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)680 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale60 g
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water45 g
-
cremini mushrooms sliced285 g
-
unsalted butter cold, in one cube30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
brown ale170 g
-
liquid beef stock85 g
-
soy sauce15 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone (Italian cheese)6 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1081.6 mg
Proteína
37.9 g
Energia
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Beer Pickles
24h 20min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10min
Poppy Seed Snails
2h 30min
Steamed Meatballs
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Wimbledon strawberry fool
1h 15min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Double Pie Dough
2h 10min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min