Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
19 g
Energia
2895 kJ /
692 kcal
Gordura
52 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hash Brown Cups
1 godz.
Pasta Primavera
50 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Mexican Creamed Corn
30 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Deviled Eggs
20 min
Macaroni and Cheese
35 min