Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
19 g
Energia
2895 kJ /
692 kcal
Gordura
52 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Egg Salad
30min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Deviled Eggs
20min
One Pot Ravioli Soup
30min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20min
Chili Taco Dip
1h
Marinara Dipping Sauce
10min