Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
19 g
Energia
2895 kJ /
692 kcal
Gordura
52 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Spaghetti Muffins
55min
Chicken and Dumplings
45min
Cornbread Pie
1h 25min
Bibimbap
55min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Summer Squash Flatbread
50min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Tortilla Soup
25min
S'more Cookie Bites
25min
Chicken Fajita Soup
50min