
Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
plain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt (opcional) to taste½ tsp
-
ground black pepper (opcional) to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to season, and sprinkle potato skins
-
ground black pepper (opcional) to season
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Nutrição por 1 piece
Energia
692 kcal /
2895 kJ
Proteína
19 g
Gordura
52 g
Hidratos de carbono
39 g
Fibra
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos