Dispositivos e acessórios
Gluten free plain flour
Preparação 5min
Total 5min
600 g
Ingredientes
-
white quinoa200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour100 g
-
cornflour200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
28 mg
Proteína
58.6 g
Energia
9660.9 kJ /
2309 kcal
Gordura
50.2 g
Fibra
66.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
399.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free pasta
50min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free sourdough bread
192h 20min