Dispositivos e acessórios
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Preparação 20min
Total 8h 20min
10 portions
Ingredientes
Ice cream
-
oat milk500 g
-
coconut cream200 g
-
coconut sugar100 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt1 pinch
Crêpes
-
plain flour250 g
-
baking powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
eggs2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
vegetable oil60 g
-
water (see Tips)500 g
Assembly
-
pure maple syrup to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
140.5 mg
Proteína
6.7 g
Energia
1204.3 kJ /
286.7 kcal
Gordura
13.1 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
35.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dairy free
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Nut and seed butter
10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flour mix
10min
Almond milk
1h 5min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min