Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Proteína
- 56.9 g
- Hidratos de carbono
- 74.8 g
- Gordura
- 44.3 g
- Gordura saturada
- 16.4 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sódio
- 1001.5 mg
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