Gluten free sourdough bread

Gluten free sourdough bread

4.4 10 avaliações
Preparação 1h 20min
Total 192h 20min
15 slices

Ingredientes

Gluten free sourdough starter
  • buckwheat flour plus an additional 150 g as needed
    200 g
  • filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
    280 g
Gluten free sourdough bread
  • olive oil spray for greasing
  • brown rice flour (see Tips)
    240 g
  • buckwheat flour (see Tips)
    180 g
  • arrowroot flour
    70 g
  • white chia seeds
    40 g
  • xanthan gum
    1 tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • eggs
    2
  • warm water plus an additional 700 g for baking
    300 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp

Nutrição por 1 slice

Energia 161.5 kcal / 678.3 kJ
Proteína 5.7 g
Gordura 2.8 g
Hidratos de carbono 25.6 g
Fibra 3.6 g
Gordura saturada 0.5 g
Sódio 239.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...