Gluten free sourdough bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free sourdough bread

4.3 (9 avaliações )

Ingredientes

Gluten free sourdough starter

  • 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
  • 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed

Gluten free sourdough bread

  • olive oil spray, for greasing
  • 240 g brown rice flour (see Tips)
  • 180 g buckwheat flour (see Tips)
  • 70 g arrowroot flour
  • 40 g white chia seeds
  • 1 tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tsp raw sugar
  • 2 eggs
  • 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
  • 1 tbsp apple cider vinegar

Nutrição
por 1 slice
Energia
678.3 kJ / 161.5 kcal
Proteína
5.7 g
Hidratos de carbono
25.6 g
Gordura
2.8 g
Gordura saturada
0.5 g
Fibra
3.6 g
Sódio
239.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas