Dispositivos e acessórios
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
butter for greasing moulds
-
white sugar plus 2 tsp extra for coating moulds30 g
-
dark chocolate chips70 g
-
smooth ricotta cheese drained250 g
-
eggs3
-
ground cinnamon¼ tsp
-
pouring (whipping) cream plus extra whipped cream to serve80 g
-
fresh blueberries to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
109.5 mg
Proteína
12.9 g
Energia
1531.7 kJ /
366.1 kcal
Gordura
26.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
15.1 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Better-for-you custard
15min
Beetroot salad
10min
Chicken velouté meal
40min
Apple sauce
20min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Sausage dogs
2h 5min
Chocolate raspberry puddings
40min
Gluten free pasta
50min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Classic mushroom risotto
30min