Dispositivos e acessórios
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Preparação 15h
Total 1h 20min
8 porties
Ingredientes
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
250 mg
Proteína
7 g
Energia
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
60.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Crème pâtissière
15min
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min