Dispositivos e acessórios
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Preparação 15h
Total 1h 20min
8 porties
Ingredientes
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
250 mg
Proteína
7 g
Energia
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
60.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nenhuma avaliação
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Vegan Brownies
2h 40min