Dispositivos e acessórios
Pommes Dauphine
Preparação 15min
Total 1h 40min
8 porties
Ingredientes
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
1.1 g
Energia
244.2 kJ /
58.4 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Lolly's
40min
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Paaspastei
Nenhuma avaliação
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Appelpunch
30min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação