Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Aardappelpuree
- 1000 g water
- 800 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 75 g gezouten boter, in blokjes
Soezendeeg
- 115 g water
- 25 g gezouten boter, in blokjes
- ¼ tl zout
- 80 g bloem
- 2 eieren, medium (53-63 g)
Bakken
- 3 eierdooiers, medium
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 244.2 kJ / 58.4 kcal
- Proteína
- 1.1 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 3.2 g
- Fibra
- 0.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Driekoningentaart met frangipane
50min
Halloween pompoentaart
4h
Shakshuka
50min
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Butternut en gembersoep
35 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Caipirinha van mango
5 min
Honingraat
1h 30min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Bananensticks met chocoladecoating
Nenhuma avaliação
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15 min