Dispositivos e acessórios
Pommes Dauphine
Preparação 15min
Total 1h 40min
8 porties
Ingredientes
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
1.1 g
Energia
244.2 kJ /
58.4 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Rabarber-munt cocktail
2h
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Appelpunch
30min