Dispositivos e acessórios
Rabarber, gember en citroen risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1803 kJ /
431 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
67.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Vegetarische bruine rijst
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Chili non Carne
1h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Soba noodle mee goreng
40min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h