Dispositivos e acessórios
Rabarber, gember en citroen risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1803 kJ /
431 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
67.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gazpacho
1h 15min
Borscht
50min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Noten bolognese
35min