Dispositivos e acessórios
Miso carbonara udon noedels
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)pecorino in stukken (2 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
lente-uien (opcional) wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking30 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
witte miso (of shiro miso)25 - 30 g
-
melk50 g
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
verse udon noedels400 g
-
water om de noedels te koken
-
spekblokjes (2 cm)150 g
-
olijfolie15 g
-
sesamzaad (opcional) als afwerking
-
gedroogde pepervlokken (opcional) als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Foodtrends 2023
17 Receitas
Benelux
Benelux
Fusion-smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mousse van kaas
10min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Nasi Goreng
40min
Groente-Omeletten
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Vegetarische bruine rijst
40min
Vegetarisch Medaillons
Nenhuma avaliação
Sushi tacos
1h
Azteca taart
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min