Dispositivos e acessórios
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Preparação 10min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
695 mg
Proteína
28.4 g
Energia
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Gordura
47.9 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
18.8 g
Hidratos de carbono
98.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings
Pindakaas Crackers
35 min
De eerste hap: Kip en Groenten
No ratings
Romige Aardappelsalade
No ratings
Sunrise smoothie
10 min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 min
Naan (Hindoe brood)
2 h
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Mout milkshake
10 min
Tarte Tatin
2 h
Rode Bieten Quiche met Feta
1 h 20 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min