Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade, in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker, zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade, in stukken
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Proteína
- 1.6 g
- Hidratos de carbono
- 11.2 g
- Gordura
- 4.8 g
- Fibra
- 0.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50 min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Gemalen ijs
5 min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5h
Halloween-worstvingers
1h
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Portugees crème brûlée
25 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35 min
Kerstman macarons
3h 20min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min