
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade in stukken
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 97.8 kcal / 408.7 kJ
- Proteína
- 1.6 g
- Gordura
- 4.8 g
- Hidratos de carbono
- 11.2 g
- Fibra
- 0.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nenhuma avaliação
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Amaretti van abrikoos
40min
Lasagnerolletjes
1h
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Kerstman macarons
3h 20min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Marshmallows
2h 30min