Dispositivos e acessórios
Paashaas macarons
Preparação 30min
Total 48h
40 stuks
Ingredientes
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1.6 g
Energia
408.7 kJ /
97.8 kcal
Gordura
4.8 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Kerstman macarons
3h 20min
Banketbakkersroom
15min
Mousse van kaas
10min
Pâté in korst
10h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Lookbrood met vegan kaas
Nenhuma avaliação
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Citroenijs
8h 30min
Spaghetti muffins
55min
Karamelijs
Nenhuma avaliação