
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g pure chocolade in kleine stukken of callets
- 6 eieren, medium (53-63 g)
- 160 g suiker
- 700 g volle melk
- 50 g cacaopoeder
- 8 sneetjes brioche een dag oud, in 2 gesneden
- 50 g rozijnen
- 2 el suiker
- room, elk type (van koemelk) om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 445 kcal / 1862 kJ
- Proteína
- 13 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 68 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
De wafels van de foor
3h
Bloemkool met kaas
55min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Skelethoofden
5h
Balletjes met aubergines
1h
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Bechamelsaus
15min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Gehaktbrood
1h 20min
Banketbakkersroom
15min