Dispositivos e acessórios
Taartje met chocolade-praliné
Preparação 5min
Total 2h 30min
6 porties
Ingredientes
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (opcional) voor de afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
123.5 mg
Proteína
9.2 g
Energia
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Gordura
43.2 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
58.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Lactosevrije tiramisu
Nenhuma avaliação
Rabarbertaart
55min
Pannenkoeken
1h 15min
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Geluksbal-raketspiezen
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nenhuma avaliação
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Marmercake
2h