Dispositivos e acessórios
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Preparação 25min
Total 1h
12 stuks
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
186.8 mg
Proteína
3.5 g
Energia
616.5 kJ /
147.4 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Groentepannenkoekjes
20min
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min