Dispositivos e acessórios
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Preparação 25min
Total 1h
12 stuks
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
186.8 mg
Proteína
3.5 g
Energia
616.5 kJ /
147.4 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarische smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Paneer tikka pizza
Nenhuma avaliação
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Vastensoep
30min
Energieballen
30min
Chocoladetaart met Pistache
Nenhuma avaliação
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h