Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
Preparação 5min
Total 15min
200 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
200 - 400 g gruszkę obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
2 mg
Proteína
1 g
Energia
258 kJ /
62 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min