Versões compatíveis
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g wody
- 500 - 800 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- Nutrição
- por 100 g
- Energia
- 258 kJ / 62 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 0 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min