Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
Preparação 10min
Total 25min
500 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
500 - 1000 g jabłek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1 mg
Proteína
0 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1h 10min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min