Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
Preparação 10min
Total 30min
500 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
500 - 800 g gruszkę obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
2 mg
Proteína
1 g
Energia
258 kJ /
61 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min