Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
Preparação 10min
Total 1h 10min
650 g
Ingredientes
-
1000 g wody
-
650 - 1200 g czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
81.3 mg
Proteína
1.6 g
Energia
179.9 kJ /
43 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min